Themabijeenkomst maandag 27 mei 2024

Inspiratie voor een inclusieve organisatie

Kom je ook naar de nieuwe themabijeenkomst? Deze bijeenkomsten worden elk kwartaal georganiseerd bij Werkkracht in samenwerking met het WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley. Werkgevers en HRM’ers zijn van harte welkom!

Voor aanmelden scrol naar beneden.

Ook in een werkomgeving kunnen situaties ontstaan met mensen die kampen met borderline persoonlijkheidsstoornis. Deze personen kunnen terughoudend zijn om hier openlijk over te praten vanwege het nog steeds heersende negatieve stigma rondom deze stoornis. In deze themabijeenkomst wordt uitgebreid ingegaan op deze persoonlijkheidsstoornis en worden praktische richtlijnen geboden voor effectieve omgang met dergelijke medewerkers.

Gastspreker
Hans de Jong, Gespecialiseerd maatschappelijk werker en relatie en gezinstherapeut heeft voor zijn pensionering in 2022 jaren gewerkt op een gespecialiseerde polikliniek voor persoonlijkheidsstoornissen in Den Haag. Vanuit zijn jarenlange werkervaring in de psychiatrie heeft hij 25 jaar geleden samen met twee ervaringsdeskundigen Stichting Borderline opgericht de landelijke patiëntenorganisatie waarvan hij op 1 juni a.s. als bestuurder afscheid neemt.

Onderwerpen
• Wat is een persoonlijkheidsstoornis en welke zijn er?
• Wat zijn de symptomen die bij Borderline horen
• Wat zijn de do’s en dont’s in de omgang met iemand die Borderline heeft
• Ervaringsdeskundige met Borderline deelt praktijkvoorbeelden
• Vragen over Borderline aan gastspreker en ervaringsdeskundige
• Casuïstiek

Ook kun je vragen stellen en ervaringen delen rondom dit thema. En uiteraard is er weer gelegenheid tot netwerken met andere deelnemers tijdens en na de bijeenkomst.

Wanneer : maandag 27 mei 2024
Hoe laat : van 17.00 tot 20.00 uur
Waar : Werkkracht, Molenstraat 80f in Ede (parkeren op Bunschoterplein)

De bijeenkomst is inclusief warm buffet.

We kijken uit naar je komst en zien je aanmelding graag tegemoet: