Hieronder vind u het overzicht van de kandidaten die we graag willen presenteren aan u.

Mocht u interesse hebben in het ontvangen van een CV. dan kunt u dat bij de kandidaat aangeven met de button.

Erik-Jan uit Ede


Procesoperator
Assemblagemedewerker
Productiemedewerker 

Ik ben een ijverige en punctuele werknemer en een enthousiaste collega. Ik ben flexibel in uren en altijd bereid een extra stapje te zetten om het werk af te maken. Ik heb geen 9-17u mentaliteit. Een energieke man die graag aan de slag gaat in de productie of logistiek

Ik ben voor 40 uur per week beschikbaar. In weekenden werken vind ik prima, maar liefst niet elke week. In ploegen werken? Geen probleem, bij voorkeur 2 ploegen.

 

Erik-Jan uit Ede


Procesoperator
Assemblagemedewerker
Productiemedewerker 

Ik ben een ijverige en punctuele werknemer en een enthousiaste collega. Ik ben flexibel in uren en altijd bereid een extra stapje te zetten om het werk af te maken. Ik heb geen 9-17u mentaliteit. Een energieke man die graag aan de slag gaat in de productie of logistiek

Ik ben voor 40 uur per week beschikbaar. In weekenden werken vind ik prima, maar liefst niet elke week. In ploegen werken? Geen probleem, bij voorkeur 2 ploegen.