Bustour voor werkzoekenden in Regio Foodvalley

Woensdag 20 november organiseerden het Leerwerkloket en het WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley een bustour voor 17 werkzoekenden. Zij bezochten drie werkgevers voor een kennismaking met de bedrijven en de mogelijkheden voor werk. Werkgevers ’s Heeren Loo, Rosa Novum en HSV werden bezocht.

Voorzitter
arbeidsmarktregio Hester Veltman zwaaide de groep in de ochtend uit. Zij vertelt enthousiast: ‘’Vandaag is het Nationale Werkbezoekdag. Geweldig om daar in onze regio op deze manier gehoor aan te geven en natuurlijk dat de
werkgevers hun deuren openen. Zo kunnen veel mensen op een laagdrempelige manier kennismaken en ontdekken of er een eerste match is’’. De kandidaten waren enthousiast over de dag. Sandra Muris, adviseur Leer Werkloket Regio
Foodvalley vertelt: “Bijna iedereen is geïnteresseerd in een vervolggesprek over hun loopbaanperspectief. Een aantal kandidaten gaat zelfs al op gesprek bij een van de werkgevers.”

Leerwerkloket Regio Foodvalley
Het 
Leerwerkloket biedt onafhankelijk advies over leren en werken en is er voor iedereen:  werknemers, studenten,
werkzoekenden en werkgevers. Advies op maat over (leer)banen, solliciteren,scholingsprojecten, de arbeidsmarkt en netwerken.

WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley
Het WerkgeversServicepunt (WSP) ondersteunt werkgevers die personeel zoeken of vragen hebben over de arbeidsmarkt en de bijbehorende wet- en regelgeving. Werkgevers krijgen snel en deskundig precies dié informatie en begeleiding die ze nodig hebben.