Inwoners met arbeidsbeperking eenvoudiger aan het werk

Verlenging samenwerking Werkgeversservicepunt Regio Foodvalley en Albert Heijn

Begin deze maand zetten Albert Heijn Ede en het WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley een handtekening onder de verlenging van het convenant met de samenwerkingsafspraken. Met deze verklaring bewijst Albert Heijn dat ze werk bieden aan mensen met een lastige positie op de arbeidsmarkt. Het WSP organiseert de werving en de selectie van nieuwe talenten binnen de winkels van Albert Heijn in onze regio. 


Positieve energie

Bastiaan Wormgoor, accountmanager WSP, is trots op de samenwerking met Albert Heijn. ‘’De afspraken hebben al geresulteerd in 21 plaatsingen tot nu in Regio Foodvalley. In de functies van Kwaliteitsmedewerkers, Caissières en Medewerkers Verkoopklaar. Iedere keer als er iemand aan het werk kan bij geeft dat zo’n positieve energie, eigenlijk voor alle betrokkenen. Als iemand een nieuwe baan heeft is dit natuurlijk altijd goed nieuws. Maar als dit gebeurt nadat je al een tijdje thuis zit en moeilijk aan het werk komt door een zogenaamde arbeidsbeperking is een baan krijgen helemaal geweldig’’, aldus Wormgoor.

De ondertekening waarbij de anderhalve-meter-online-maatregel uiteraard werd toegepast. Rick Meisters, verantwoordelijk voor de inclusiviteit bij Albert Heijn, tekende vanaf zijn computer. Manager WSP Jan Hondebrink en accountmanager Bastiaan Wormgoor ondertekenen live.