Mentorwijs


Sydney Clark

Wanneer je als ondernemer een medewerker met een arbeidsbeperking in dienst neemt of wilt nemen komen er vragen als: “Ik wil dit wel, maar kan ik het ook en hoe doe ik dit?”. “Wat betekent het voor mijn leidinggevenden en collega’s om samen te werken met een collega die meer ondersteuning nodig heeft?”. Naast het advies van de accountmanagers van WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley bieden wij dit jaar kosteloos de training Mentorwijs.

Deze training is bedoeld voor direct leidinggevenden en/of collega’s die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse aansturing en begeleiding op de werkvloer. Een goede basis voor een duurzame samenwerking met een collega die meer ondersteuning nodig heeft.

Training

In vijf bijeenkomsten á 3 uur, krijgen de deelnemers praktische handvatten aangereikt. Hierin worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Voorbereidingen en inwerken
  • Communicatie en leiderschapsstijlen
  • Omgaan met psychische beperkingen op het werk
  • Het geven van feedback

Trainingen worden zowel in- als buiten de kantoortijden gegeven. Datum en locatie

worden afgestemd nadat u zich heeft aangemeld voor de training. Op verzoek kunnen

de trainingen ook bij uw organisatie gegeven worden, bij voldoende aanmeldingen.

Aanmelden

Bent u leidinggevende en wilt u graag in aanmerking komen voor een mentorwijs-training? U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Sydney Clark via info@wsp-rfv.nl.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt telefonisch contact opnemen met het WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley tel. 0800 6688666.