Nieuwsbrief april 2020. Wilt u in de toekomst ook de nieuwsbrief van het WerkgeversServicepunt regio FoodValley ontvangen? Klik hier.

DE LOGISCHE PARTNER VOOR UW PERSONEELSVRAAGSTUKKEN

Ook wij hebben maatregelen genomen rond het coronavirus. Voorop staat dat wij ook nu goed bereikbaar blijven voor alle werkgevers in Regio Foodvalley. Wij geven nu digitaal en telefonisch advies en ondersteuning.  Ben jij werkgever in Regio Foodvalley en heb je een vraag? Wij zijn het beste te bereiken via info@wsp-rfv.nl.
Onze dienstverlening
Veel ondernemers worden hard geraakt door de landelijke maatregelen. Het UWV en gemeenten, bieden verschillende regelingen. Wij zetten ze graag voor je op een rij. Kijk of je hiervoor in aanmerking komt. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

De landelijke NOW maatregel

Regelingen voor ondernemers op een rij

Je woonplaats is leidend, niet de vestigingsplaats van jouw onderneming. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en zijn bereikbaar via info@wsp-rfv.nl.

Aandacht voor de zorg 

Aan de slag met een samenwerkingsproject in de zorg. Landelijk worden met 14 regionale contactpunten zoveel mogelijk (oud) zorgprofessionals gekoppeld aan zorginstellingen om hen te ondersteunen bij de tekorten die ontstaan zijn door de coronacrisis.
WZW, Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn, coördineert in midden- en zuid Gelderland het regionale contactpunt. Meer dan 1.300 (oud-) zorgprofessionals in Midden-, Zuid- en Zuidwest-Gelderland hebben zich aangemeld om te helpen. Diverse zorgorganisaties hebben tot nu toe een aanvraag voor extra ondersteuning van zorgprofessionals ingediend. Wij bellen en matchen. De eerste matches in Regio Foodvalley zijn gemaakt. Lees hier meer informatie.

Webinar

maandag avond  6 april organiseerden we samen met Werkkracht een webinar.Het thema ‘mentale coronavirus’ stond centraal. Stacey Seedorf, oprichter van state of mind network. leidde de webinar. Hij is High Performance trainer/coach, spreker en auteur. Vanuit zijn studie en levenservaring, maar ook vanuit zijn passie en missie deelde hij zijn kennis over dit thema. Hoe zorg je voor de goede flow? 50 deelnemers volgden het webinar.