Online Banenmarkt Regio Foodvalley 3 augustus

Op dinsdag 3 augustus van 10.00 tot 13.00 uur wordt de vierde Online Banenmarkt voor werkgevers en werkzoekenden in de arbeidsmarktregio Foodvalley georganiseerd. Zoek je een baan of een nieuwe medewerker? Open LinkedIn, zoek naar ‘Online Banenmarkt Regio Foodvalley’ en word lid.

De Online Banenmarkt Regio Foodvalley is een besloten platform op LinkedIn waar werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen vinden. Werkgevers kunnen hier hun actuele vacatures plaatsen. Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen direct reageren, met werkgevers in gesprek gaan en eventueel vervolgafspraken maken. Tegelijkertijd biedt het platform werkzoekenden de mogelijkheid zichzelf te presenteren, met bijvoorbeeld een pitch, sollicitatievideo of persoonlijk CV.

Kansen
Tijdens de eerdere editie zijn er verschillende matches gemaakt. Manager WSP Jan Hondebrink licht toe: ‘Het biedt een geweldig platform voor werkgevers om hun vacatures kostenloos onder de aandacht te brengen waar werkzoekenden direct op kunnen reageren. Voor werkzoekenden is het een mooi podium voor een pitch of een cv. Bovendien zetten we de werkzoekende met de meest onderscheidende pitch of cv van deze editie in het zonnetje als extra stimulans.’’

De Online Banenmarkt Regio Foodvalley is toegankelijk voor iedereen. De enige voorwaarde is dat je een actueel LinkedIn-profiel hebt. Deze banenmarkt is een initiatief van Werkgeversservicepunt Regio Foodvalley.