WSP Regio FoodValley

Personeel

Het WerkgeversServicepunt regio FoodValley ondersteunt en adviseert bij de werving en selectie van personeel. Wij bieden personeel op maat en informeren u over de mogelijkheden zoals proefplaatsing en begeleiding na indiensttreding.

Werving & selectie

U kunt bij het Werkgeversservicepunt regio FoodValley terecht voor advies, kennis en ondersteuning op het gebied van werving en selectie. Uw accountmanager bij het Werkgeversservicepunt inventariseert uw wensen en bespreekt op welke manier de werving en selectie het beste vorm gegeven kan worden.

Proefplaatsing

Heeft u iemand met een uitkering op het oog die u in dienst wilt nemen, maar aarzelt u nog of deze kandidaat werkelijk geschikt is? U kunt dan mogelijk gebruik maken van de proefplaatsing. Met de proefplaatsing kunt u onderzoeken of de baan en de kandidaat bij elkaar passen. Voordat de proefplaatsing begint, wordt beoordeeld of de proefplaatsing ingezet kan worden en voor hoelang. U kunt bij ons terecht voor de aanvraag.

Begeleiding na indiensttreding

Bij het in dienst nemen van een kandidaat vanuit een bijstandssituatie of met een arbeidshandicap (WIA, Wajong, WAO) kan er jobcoaching worden ingezet. Een jobcoach kan zowel de werkgever als de nieuwe werknemer ondersteunen op de werkvloer.


Contact

Wilt u advies of een vrijblijvend gesprek? Onze accountmanagers staan voor u klaar. Bel tijdens kantooruren: 0800-6688666

Social media

Twitter

Laatste Tweets

De WSP samenwerkingspartners:

gemeente-barneveld gemeente-ede gemeente-renkum gemeente-renswoude gemeente-scherpenzeel gemeente-veenendaal gemeente-wageningen iw4 permar uwv gemeente rhenen