Previous
Next

Regionaal mobiliteitsteam Regio Foodvalley

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de arbeidsmarkt. Er verdwijnen banen, werk verschuift en nieuw werk ontstaat. Dit vraagt dat mensen soms van baan moeten wisselen, of zich moeten aanpassen om hun werk te kunnen behouden. Sommige mensen hebben daar extra ondersteuning bij nodig. Misschien geldt dat ook voor jou. Weet dan dat je er niet alleen voor staat.

Bij het mobiliteitsteam Regio Foodvalley kun je terecht als je na 12 maart 2020 je werk of inkomen bent kwijtgeraakt. Of nu dreigt kwijt te raken. Heb je extra hulp nodig bij het vinden van (ander) werk? Bijvoorbeeld omdat je:

  • Kennis en ervaring niet aansluit bij wat er wordt gevraagd;
  • Vroegere werk niet meer bestaat;
  • Als zelfstandige werkte en nu weer een baan zoekt;
  • Klaar bent met je opleiding en het niet lukt om aangenomen te worden?

Het mobiliteitsteam Regio Foodvalley biedt je gratis hulp om weer aan het werk te komen. De hulp kan bijvoorbeeld bestaan uit:

  • Sollicitatiebegeleiding;
  • Loopbaanadvies;
  • Scholing;
  • Praktijkleren.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie bepaal je samen met het team wat je nodigt hebt om weer aan het werk te komen. En daar stemmen we de hulp en afspraken op af. Want jouw vraag staat centraal en we bieden graag maatwerk.

Ook voor werkgevers
Samen met onze netwerkpartners ondersteunen wij bedrijven en sectoren om hun personeel van werk naar werk te begeleiden. Of juist om nieuw personeel te vinden.

Nieuwsgierig hoe het RMT jou kan helpen?

Werkzoekend? Mail ons via info@wsp-rfv.nl, of vul het contactformulier in. Dan nemen wij binnen een werkdag contact met jou op.

Werkgever? Neem contact op via info@wsp-rfv.nl, tel 088 660 68 30, of uw vertrouwde contactpersoon van het WerkgeversServicepunt.

Over het Mobiliteitsteam Regio Foodvalley
Mensen die in de coronacrisis hun werk hebben verloren of dreigen te verliezen, weer zo snel mogelijk aan werk helpen, daar staan we voor met ons team!

Samenwerking
In het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) Regio Foodvalley werken vakbonden, werkgeversorganisaties, UWV en gemeenten samen. Ook het onderwijs hoort daarbij. We zijn er voor werknemers, werkzoekenden en werkgevers in arbeidsmarktregio Regio Foodvalley. Daaronder vallen de gemeenten Ede, Wageningen, Barneveld, Scherpenzeel, Renkum, Rhenen, Renswoude en Veenendaal.

Samen met de mobiliteitsteams van de andere arbeidsmarktregio’s vormen we een landelijk dekkend netwerk.

download