Tweehonderd bezoekers op de Kies je Kans dag

Zaterdag 13 april vond de Kies je Kans dag plaats bij Technova College in Ede. Iedere inwoner uit Regio Foodvalley was van harte welkom. Bijna tweehonderdveertig bezoekers maakten gebruik van het uitgebreide aanbod van inspirerende workshops en gingen in gesprek met onder andere veertig bedrijven en opleiders om kennis te maken met de kansen in de regio. Deze dag werd georganiseerd door onderwijs, werkgevers, gemeenten, Leerwerkloket, WerkgeversServicepunt, Regio Foodvalley en het UWV. 

Bezoekers waren enthousiast en namen deel aan zestien verschillende workshops. Het aanbod varieerde van ‘Zakelijk flirten’ tot een workshop ‘Arbeidsmarktkansen’. En van ‘Catwalk Experience’ tot een Lachworkshop. Een complimentenmeisje deelde veel complimentenkaarten uit en je kon koffiedrinken bij een ware Barista.  Het was een inspirerende dag.

Leven lang ontwikkelen
Karin Bijl, voorzitter van de arbeidsmarktregio Foodvalley, vertelt: ‘‘Mooi om samen deze dag met zoveel partijen te kunnen organiseren waarbij we inwoners kunnen inspireren op het gebied van leven lang ontwikkelen. We kijken terug op een geslaagde dag.’’ De Kies je Kans dag werd gefinancierd door de provincie vanuit subsidie Gelrepact, in het kader van leven lang ontwikkelen bij inwoners en het oplossen van knelpunten in de arbeidsmarkt.

 

Fotobijschrift: Lachen tijdens de lachworkshop