Themabijeenkomst 12 september

‘Met impact je medewerkers helpen ontwikkelen’

Heb jij je al aangemeld?
Graag nodigen wij je uit voor een nieuwe themabijeenkomst. De bijeenkomst is voor werkgevers die sociaal ondernemen, inclusief en/of cultuursensitief werken of daarmee aan de slag willen gaan. Heb je behoefte aan inspiratie en kennis omdat je mensen begeleid met een beperking of vanuit #participatiewet ? Of wil je graag eens sparren met anderen om kennis uit te wisselen? Kom naar de kwartaalbijeenkomst!

Programma:
We starten met een gezamenlijke maaltijd om 17.00 uur, even bijkomen van de werkdag en kennismaken met andere deelnemers.
Om 17.30 uur starten we met het programma.
Om 20.00 uur is het programma klaar en is er nog ruimte om te blijven napraten en te genieten van een borrelhapje en een afsluitend (niet alcoholisch) drankje.

Gastspreker
De gastspreker is Arno Heg. Hij is werkzaam als Fieldlab Manager bij VITality EXperience Foundation en bij 11 Luchtmobiele Brigade. Ook geeft hij training en advies op gebied van Human Performance.

Onderwerpen
In deze themabijeenkomst richten we ons op de onderdelen:

• Wat zijn de taakkenmerken van het werk?
• Competenties integraal observeren.
• Waarom is observeren zo lastig?
• Verbreden of verdiepen van de werktaken en de comfortzone.

Deze bijeenkomsten worden elk kwartaal georganiseerd bij Werkkracht in samenwerking met het WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley. Meld je direct aan via de onderstaande button, het aantal plaatsen is beperkt.

Aanmelden
We kijken uit naar je komst. Graag ontvangen we uiterlijk dinsdag 6 september jouw aanmelding. Stuur een mail naar marije.laarhoven@werkkracht.nl met daarbij evt allergie of dieetwensen.