Uitnodiging themabijeenkomst 20 november 2023

Verschillende generaties op de werkvloer door het oprekken van de pensioenleeftijd. En ondertussen gaan de ontwikkelingen steeds sneller, waardoor de verschillen snel groter worden. Hoe organiseer je dat in je bedrijf? Hoe zorg je dat je de kracht van elke generatie benut en ze faciliteert om zo min mogelijk in eigen valkuilen te stappen? Juist nu het lastig is om personeel te vinden en soms ook te behouden, is het nog belangrijker om te begrijpen hoe je omgaat met diverse generaties en de kracht van alle generaties te benutten binnen je organisatie.

Graag nodigen wij jou uit voor een nieuwe themabijeenkomst. Deze bijeenkomsten worden elk kwartaal georganiseerd bij Werkkracht in samenwerking met het WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley.

In de bijeenkomst geven we inzicht in de verschillende generaties en ontdek je samen handvatten om er op een prettige manier met te werken. Je leert van elkaar en gaat naar huis met concrete inzichten en acties.

Werkgevers en HRM’ers zijn van harte welkom!

 

Gastspreker
Caroline Rijnbeek is vanuit werkgeversorganisatie VNO-NCW Midden betrokken bij het programma NLwerktaanwerk. Caroline werkt al sinds 1996 voor Gelderse MKB bedrijven op het gebied van organisatieontwikkeling, sociale innovatie en slimmer werken. Als begeleider van (sociale) innovatie- en leerprocessen houdt ze van leren, veranderen en beweging. We bevinden ons in een tijd waarin veel in beweging is en er behoefte is aan een nieuw speelveld met andere spelregels. Ze bouwt vanuit “missie is de baas”, zelforganisatie en eigenaarschap aan perspectief.

Klik voor meer te lezen over de achtergrond van Caroline Rijnbeek.

Onderwerpen

  • Gedragskenmerken diverse generaties
  • Waar zit de kracht en de valkuilen?
  • Interactieve opdrachten: wat herken je zelf in je organisatie?’
  • Hoe kun je gebruik maken van de kracht van generaties en de valkuilen minimaliseren?
  • Met elkaar ervaringen uitwisselen en van elkaar leren.
  • Casuistiek
Ook is er veel ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen rondom dit thema. En uiteraard is er weer gelegenheid tot bijpraten en netwerken.

Wanneer: maandag 20 november 2023
Hoe laat: van 17.00 tot 20.00 uur
Waar: Werkkracht, Molenstraat 80f in Ede (parkeren op Bunschoterplein)

De bijeenkomst is inclusief een warm buffet.

Meld je aan door een mail te sturen naar info@wsp-rfv.nl.