woonbegeleider psychiatrie

Je bied begeleiding en verzorging bieden aan begeleidingsgroepen. Daarnaast ondersteun je in gemeente Ede klanten thuis vanuit je rol als begeleider. Ook begeleid je mantelzorgers met als doel het thuis wonen langer mogelijk te maken. Jij hebt als taak het ondersteuningsplan op te stellen en dit samen met je collega’s en het netwerk van de bezoeker uit te voeren.

 

Eisen


afgeronde hbo-opleiding Social Work/Maatschappelijke zorg OF een afgeronde opleiding op mbo-4 niveau in deze richting met enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.

Uren werk

Plaats

WBS


Huishoudelijk Medewerker zorginstelling

Als huishoudelijk medewerker voor de flexpool ben jij een erg belangrijke schakel in de zorg die wij bieden aan onze cliënten. Dankzij jou is zijn de verschillende ruimtes schoon en kunnen onze cliënten hygiënisch wonen en/of werken.

Eisen

Je hebt een minimaal mbo-niveau 1 werk- en denkniveau en werkervaring in een vergelijkbare situatie. Je bent mondeling goed in de Nederlandse taal, wij vinden het belangrijk dat je goed kunt communiceren met onze cliënten. Je kunt zelfstandig werken, bent betrouwbaar, enthousiast en behulpzaam.

Uren werk

Plaats

WBS

32


EDE GLD

3884022


Aandachtgever

In deze nieuwe functie kun je zonder diploma in de zorg aan de slag. Je gaat (demente) cliënten ondersteunen bij hun dagelijkse bezigheden. Dus dat kan zijn helpen bij de eetmomenten, helpen met het huishouden, samen boodschappen doen, een spelletje spelen etc. Je bent inzetbaar ma tm zo van 8-22u.

Eisen

Je wilt graag in de zorg werken. Als je ervaring als mantelzorger hebt, sluit dat perfect aan. Creativiteit is belangrijk om cliënten weer actief te krijgen of om vertrouwen te winnen.
Uren werk

Plaats

WBS

8-24


EDE GLD

3937922

cateringmedewerker

Voor een ICT bedrijf in Veenendaal zijn we op zoek naar een cateringmedewerker.

Eisen

Je hebt een gastvrije instelling. Je werkt zelfstandig en neemt initiatief. Je bent creatiefJe bent flexibel. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je bent communicatief sterk. Je bent op maandagen en donderdagen beschikbaar

Uren werk

Plaats

WBS

12-20


VEENENDAAL

3997622

Technische Magazijnbeheerder

Bij een landbouwmechanisatie bedrijf zoekt men voor het magazijn naar een technisch / commerciële Magazijnbeheerder. Hij of zij beheert de voorraad, verwerkt ordersen verzorgt de administratieve verwerking.

Eisen

Je bent technisch/commercieel, makkelijk benaderbaar en je hebt affiniteitmet de landbouw. Gedrevenheid, geordend en gevoel voor structuur zijnhandige eigenschappen voor deze functie.

Uren werk

Plaats

WBS

40


BENNEKOM

4069222

Aanbod Project tandartsassistenten

Eisen
Uren werk

Plaats

WBS

16-36


OOSTERBEEK

4082022

Catering mdw.

 

Ben jij representatief, draag je altijd een glimlach en ben je sociaal? Ben je daarnaast gemotiveerd, flexibel inzetbaar en wil je graag afwisseling in je werk?

Eisen

Ben jij representatief en weet jij wat gastvrijheid is;Ben jij flexibel inzetbaar;Heb jij ervaring in de catering.


Uren werk

Plaats

WBS

20


EDE GLD

4077622

schoonmaakster

Bij een bedrijf het kantoor schoonmaken einde van de dag of avond. stofzuigen toilet groep en keuken

Eisen

ervaring met schoonmaak is een pre, fysiek in orde, zelfstandig kunnen schoonmakenUren werk

Plaats

WBS

2-3


VEENENDAAL

4095622

grondwerker

tekeningen uitzetten naar richting en hoogte van riolering etc. geven aanwijzingen van machinisten, leggen van rioolbuizen etc

Eisen

mbo 3, flexibel in uren, bereidt te leren, VCA, fysiek in orde, rijbewijs b
Uren werk

Plaats

WBS

32-40


VEENENDAAL

4095122

autopoetser magazijnmedewerker

Voor medewerkers van het ministerie maak je de auto’s schoon. dit gaat zonder water. Er zijn ook magazijnwerkzaamheden je pakt dan de spullen voor de medewerkers die zij nodig hebben. Je werkt met collega’s samen.

Eisen

Fysiek in orde. Kunnen lopen en staan. graag willen samenwerken
Uren werk

Plaats

WBS

16-32


VEENENDAAL

4094722

Leerling verzorgende IG

Heb jij altijd al in de zorg willen werken? Ben je in het bezit van een mbo-diploma, maar helaas nog niet in de juiste richting? Wij helpen jou graag bij het maken van een carrièreswitch. Via een beroeps begeleidende leerweg (BBL) traject bieden wij jou de kans om de opleiding tot verzorgende IG

Eisen

Je hebt een mbo-diploma op niveau 3 of 4 uit een andere branche dan de zorg of een VMBO Kader of -TL diploma.Uren werk

Plaats

WBS

28


EDE GLD

4119322

Planner

Zoals je weet zijn we in de huidige wereld van nu allemaal bezig met de verduurzaming. Warmtepompen, elektrisch koken, en we gaan steeds meer op batterijen rijden.Zonnepanelen weken veel energie op en maken veel mogelijk. Dat zal de komende jaren het hoofdthema zijn en blijven.

Eisen

Wij werken in OutSmart. Handig zijn met computersystemen
Uren werk

Plaats

WBS

32-40

BARNEVELD

4105822

Logistiek assistent DGR/SW

In deze functie ondersteun je in het magazijn. Je zorgt ervoor dat het magazijn georganiseerd, schoon en netjes is. Je pakt artikelen uit en plaats ze in kratten. Je plakt stickers. En je zorgt dat het uitpakplein netjes blijft. Je doet dit in een team en je wordt begeleid door een ervaren collega.

Eisen

Je vindt het fijn om samen te werken en houdt van een opgeruimde werkplek. Daarnaast vind je het leuk om lichamelijk werk te doen.


Uren werk

Plaats

WBS

10-40


EDE GLD

4124422

Algemeenmedewerker Lego

-Sorteren van Lego-In elkaar zetten van Lego poppetjes volgens originaliteit-Ophalen en wegbrengen van Logo bij klanten (geen bedrijven)-Het helpen van klanten in de winkel-Zorgen van een correcte afrekening en registratie

Eisen

-van dinsdag tm zaterdag (zaterdagen verplicht)
-Kunnen rekenen-Omgaan met de computer (Outlook, word Exel, internet)
-in bezit van Rijbewijs B.

Uren werk

Plaats

WBS

28-32


EDE GLD

4139722

inpakmedewerker

inpakken van producten van de Beer. op locatie in veenendaal

Eisen

Inpakker handmatig

dgr /wajongUren werk

Plaats

WBS

10-32


VEENENDAAL

4162622