Aanbod

We ondersteunen u kosteloos op het gebied van personeelszaken en de bijbehorende wet- en regelgeving. Dit doen we door u deskundig te adviseren en ondersteuning te bieden. Maatwerk. Als werkgever kunt u bij ons terecht voor:

Werving en selectie van personeel
Wij ondersteunen u kosteloos bij de invulling van vacatures en kunnen u adviseren over sociaal en inclusief ondernemen. Vanuit deze doelstelling helpen wij mensen vanuit een uitkering aan werk en heeft u toegang tot een grote groep werkzoekenden in de regio.

Begeleiding van nieuwe werknemers op de werkvloer
Natuurlijk is het belangrijk dat een nieuwe werknemer goed wordt ingewerkt. De begeleiding van een jobcoach kan bijvoorbeeld voor de eerste periode een goede start zijn.

Informatie en advies over het aanstellen en ontslaan van personeel
Als specialist zijn wij de logische partner om u hierin te adviseren en te ondersteunen.

Leren en werken
Door scholing behoudt of verbetert u de kwaliteit van uw (toekomstige) werknemers en uw bedrijf. Opleiden is winst, voor u als werkgever én voor de werknemer. Bent u nieuwsgierig naar opleidingsmogelijkheden met bijbehorende subsidieregelingen? Wij geven u graag advies.

Informatie over wet- en regelgeving
Wilt u meer weten over sociaal ondernemen of sociaal return? Heeft u behoefte aan advies bij bijvoorbeeld groei of een reorganisatie? Of wilt u advies over het om- of bijscholen van uw werknemers? Uw adviseur is hét aanspreekpunt voor al uw vragen.